Om

OM

FRAMI

Alle kan trenge hjelp i blant.

 

Frami betyr mot, overvinne og hjelp, ordet stammer fra norrønt. Barn og ungdom med funksjonsnedsettelser eller vansker må hver dag vise mot og overvinne mange hindringer sammelignet med barn uten ekstra utfordringer. Det å be om hjelp krever mot, enten du er barn, forelder, profesjonell eller selv har utfordringer i livet.

 

I Frami vil du få hjelp til å overvinne nye utfordringer, finne dine drømmer, mot til å prøve noe nytt, lære noe, knytte nye vennskapbånd eller å stille de vanskelige spørsmålene.

 

Fritid

Relasjoner

Aktivitet

Mestring

Inkludering

 

OM

MEG

Jeg heter Caroline Engh Persson, er sosionom, bor i Vestby i Akershus, gift og mamma til en gutt på 10 år.

Jeg har hele livet vært opptatt av kommunikasjon, samfunn og mennesker, noe som endte opp i to bachelorgrader i kommunikasjon og sosialt arbeid.

 

Etter hvert har engasjementet for mennesker og barn som har utfordringer på den sosiale arenaen vokst, og nå har jeg tatt steget og ønsker å bruke både engasjementet, formell kompetanse og personlige erfaringer til noe konkret for å bistå mennesker som opplever at livet ikke ble slik man tenkte, og resultat er FRAMI, som står for mot, overvinne og hjelp.

 

Profesjonelt har jeg variert erfaring fra psykiatri, NAV, offentlig forvaltning og som leder i frivilligsektoren, i tillegg har jeg gjennom frivillig og privat engasjement jobbet med politikk, som skribent, online støttegruppe for foreldre som har barn med autisme og fagpolitikk.

 

Jeg har opplevd at livet kan by på utfordringer vi ikke alltid selv har kontroll over, og at noen ganger trenger man hjelp for å komme videre, eller lære å leve med den situasjonen man har endt opp i, enten det er sykdom, sorg, å ha ett barn med funksjonsnedsettelse eller mobbing.

 

Jeg er kunnskapsrik, allsidig, realistisk, praktisk og løsningsorientert. Mine sterkeste egenskaper er at jeg sosial, engasjert, læringsdyktig, kreativ og uredd.

KONTAKT

 

Jens Baggesens vei 15

1540 Vestby

 

caroline@frami.no

 

98 40 77 02

 

FIRMAINFORMASJON

 

Organisasjonsnummer

917 969 701

SOSIALE MEDIER

 

Følg FRAMI

 

Del

 

 

FRAMI.NO © 2017